Sote de inima cu legume

de mihaelar63 in Vita, 30 Noi 2011 | 3887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 inima vitel [1kg]
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 praz mic
  • 1 pastarnac mic
  • 100 ml
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de inima cu legume:

 Inima se curata si  se tine in apa rece o ora - doua ca sa iasa sangele din ea.

Legumele se curata si se spala

Ceapa , pastarnacul, gogosarul , cuburi ; prazul , morcovul si ardeiul iute rondele se prajesc usor in ulei .

Adaugati inima taiata cuburi sarati si acoperiti cu apa si un capac .

Completati cu apa de cate ori e necesar .Cand inima e patrunsa luati capacul ca lichidul sa se evapore si sa ramana un sosulet usor peste  sote .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de inima cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

Teo 1

01.12.2011, 22:09

ce inima buna are vitelul!

mihaelar63 1

01.12.2011, 22:23

Asa este Teo , si frageda , s-a fiert foarte repede

Bya Ralu 1

20.07.2013, 18:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute (de vara) in foi de vita